Skip to main content

Expositie Puddle Magic Sallandse Heuvelrug

In National Park de Sallandse Heuvelrug zijn bij het Buitencentrum in Nijverdal van 26 juni tot en met 2 oktober de eerste zeven Puddle Magic fotowerken te bewonderen.


Laat je meenemen door de magie van een doodgewone waterplas. De reflectie, de bodem, wat zie jij? Saskia op de Weegh ontdekte in het najaar van 2020 dat alle elementen uit de natuur kunnen samenvallen in een ‘vieze’ waterplas. De zon, de bomen, het zand op de bodem, de wolken en de wind die het water beweegt. De zeven foto’s die op de expositie te zien zijn, zijn allemaal gemaakt in het Nationale Park Sallandse Heuvelrug. En niet alleen binnen.Van binnen loop je zo naar buiten voor een expeditie naar dezelfde waterplasfoto’s in het klein. Vind jij ze alle zeven? En kom je onderweg ook nog een echte waterplas tegen?Verwonder, kijk dieper en ontdek de magie van de natuur.

Locatie: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281, Nijverdal

Finissage: beleven, afronding en uitvliegen

De afronding van de expositie is op zondag 2 oktober van 15:00 – 16:00 uur in de Boszaal van het Buitencentrum.

Er is naast het bewonderen en beleven van de fotowerken een kinderexpeditie, waterplassen fotograferen, toevallig ontmoeten en een natuurlijk samenzijn. Aanmelden is niet nodig, wel fijn.

De fotowerken hebben hun werk in de expositie gedaan en mogen uitvliegen naar een mooie plek om verder bewonderd te worden en avonturen aan te wakkeren. Heb je interesse om één van de fotowerken mee naar huis/werkplek te nemen en heb je een mooi bod (in geld of iets anders) dat het project verder helpt? Laat het ter plekke weten of vooraf via saskia [a] djupnatur.nl of 06 – 43545885.

De expositie is nog tot en met 2 oktober te zien en ervaren.