Skip to main content

De film WAD STIL Zonsopkomst bij Laagwater gaat in première!
Dompel je een uur lang onder in de stille natuur van het wad en zie de zon opkomen.

Op zaterdagochtend 22 april is het zover. Na filmen, monteren en testen is er nu de eerste vertoning van de Wad Stil film, en wel op Dag van de Aarde. Vanuit de Mommenhoeve lopen we na een ontvangst met koffie en thee naar ‘de deel’ van een boerderij verderop in de straat om de film te bekijken. Deze deel wordt regelmatig omgetoverd tot theater en mag deze dag door Djup Natur gebruikt worden voor de filmvertoning.

De natuur is voor mij een spiegel van wat er in mij omgaat; zo binnen zo buiten. Deze film doet exact hetzelfde. Het brengt me bij de puurheid van het leven en dat wat van nature wil bewegen, ontstaan en groeien: de cyclus van het leven waar ik onderdeel van ben. Om deze natuurlijke stroom te kunnen laten gebeuren, spiegelt de natuur de plekken in mij waar dat nog niet vrij kan stromen.
– Marije

Tijd: 10:00 – 12:00 uur, met aansluitend voor wie wil een vuur voor de aarde met een gezamenlijke lunch waarvoor een ieder iets meebrengt.

Welkom om erbij te zijn!
Graag even een berichtje naar saskia [a] djupnatur.nl of 06-43545885, dan stuur ik je de details.

‘Saskia heeft de schoonheid van de natuur prachtig in beeld gebracht. Daar zijn geen woorden voor nodig. Je wordt geraakt in wie je bent.’ – Colette

Still uit de film WAD STIL Zonsopkomst bij Laagwater

Leave a Reply